Frissítve: 2000-11-05 17:29

 
           
 
Friss cikkeink

 Revilution: 3dfx Voodoo5 5500 - 64MB AGP  (November 5. - Vasárnap)

Revilution, mert mostantól minden más lesz, és ezt már bátran ígérhetjük. A PLUSABIT új érába lép, az alapkövet keopsz tette le. Ma a Voodoo5 (holnap a... site), úgy, mint még soha...
   

 Tyan Trinity KT (S2390) - Socket A - VIA KT133  (Október 31. - Kedd)

A hosszabb kimaradást egy Socket A alapú Tyan lappal pótoljuk. A Trinity KT a tesztlaborunkban korábban vendégeskedő Trinity K7 utódja, így mindannyian kíváncsian vártuk, hogy milyen jól szerepel.
   

 Elsa Gladiac-32 - GeForce 2 GTS - 32MB AGP  (Október 7. - Szombat)

Ismét egy GeForce 2 GTS járt nálunk, ezúttal az Elsa jóvoltából. Aki még bírja szusszal: Elsa Gladiac GeForce 2 GTS 32MB.
   

 Logitech WingMan Gamepad Extreme  (Október 1. - Vasárnap)

Az elmúlt hét az intenzív tesztelés (értsd: játék éjjel-nappal J) jegyében telt (jó-jó, volt valami Olimpia is J - ezúton is gratulálunk minden sportolónknak!). A Logitech high-end játékvezérlőjéről karib számol be.
   

 Elsa Erazor X - GeForce256 SDR - 32MB AGP  (Szeptember 27. - Szerda)

Három új tagot köszöntünk site-unkon, így összesen hatan folytatjuk a még nem teljesen kiforrott Plusabit-os hagyományokat... Bazsi, Boty és H'actor közösen debütálnak egy GeForce256 teszttel.

   

 Logitech WingMan Gaming Mouse  (Szeptember 20. - Szerda)

Már-már úgy tűnt, oda a régi dicsőség, rivjú rivjú hátán, de sehol egy keopszos © darab. Legyen ez a cáfolat. "Hardverteszt, vagy amit akarok", újfent, csak Önöknek, erő - egészség - Logitech Gaming Mouse!
   
   
Hírszerző
Szeretnénk elnézést kérni az elmúlt három héten kimaradt frissítésekért, a hiányt a napokban igyekszünk bőségesen bepótolni. Az ok egyébirányt az, hogy a cikkek mellett mindannyian gőzerővel fejlesztjük site-unk következő, profi verzióját (PHP/SQL alapokon, profi design-nal, fórummal, napi hírekkel és még igényesebb cikkekkel). Megértésüket köszönjük
Nagy nap a mai! Egyrészt három lelkes, ifjú titán csatlakozott hozzánk (üdvözlünk Boty, H'actor és Bazsi), másrészt feléledt hosszú álmából a  http://plusabit.tvnet.hu ©  szerver, ami remélhetőleg mostantól zökkenőmentesen "hajtja meg" site-unkat.
Ha a maximális élményt kívánja átélni oldalunk szörfözgetése közben, akkor használjon Internet Explorer 4.0+ böngészőt!
Köszöntük a site-on karibot, aki ezentúl még nálunk is nagyobb lelkesedéssel ontja a cikkeket :-).
Elkészült site-unk (egy darabig) végleges design-ja. Kritikát, mint mindig, szívesen fogadunk.
 
           
     
 
Korábbi cikkeink
 Ricoh MP9060A-DP - 6X/4X/24X/4X - CD-ROM/CD-RW/DVD 
 Dexxa Steering Wheel 
 Creative/Cambridge SoundWorks Digital 2.1 
 Soltek SL-77KV - Slot A - VIA KX133 
 
     

Copyright ©, 2000 by Balog Márton és Szőts Dávid. Minden jog fenntartva!